Fusie zorgt voor bankautomaten

Zakenkantoor Fin@s fuseert met Studiebureel Verdonck en Zakenkantoor Vanuytsel. De groep baat begin volgend jaar onder de naam Fin@s onafhankelijke bank- en verzekeringskantoren uit in Dessel, Geel en Meerhout. Het kantoor opent op 1 januari 2007 een geldautomaat in Dessel-Witgoor en heeft plannen voor een automaat in Geel-Winkelomheide.

jmartynowski

BR>

Desselaar Geert Minnen nam in 1988 de zaak van zijn vader over en toonde zich als zakenman erg actief. Hij nam meerdere vennootschappen over en verzamelde ze onder de noemer Fin@s. Fin@s is een onafhankelijk banken verzekeringskantoor. De firma breidt nu uit met de filialen van Studiebureel Verdonck in Geel en Zakenkantoor Vanuytsel uit Geel en Meerhout. Studiebureel Verdonck verhuist van de Stationsstraat in Geel naar het Fin@shoofdkantoor op de Pas. Zakenkantoor Vanuytsel behoudt zijn vestiging in Winkelomheide. Het tweede filiaal verhuist vanaf nieuwjaar van de Bevrijdingslaan in Meerhout-Zittaart naar de Markt van de Kattengemeente.

”Door de fusie worden wij in de regio een belangrijke speler als verzekeraar en bank. Onze slagzin ‘Uw welvaart is onze zorg’ kunnen we door de samenwerking versterken”, vertelt zaakvoerder Geert Minnen. Fin@s heeft in de drie gemeenten ongeveer 7.500 klanten.

Het zakenkantoor opent op 1 januari een geldautomaat aan de vestiging in Dessel-Witgoor. ”De grote banken keren de kleine gehuchten de rug toe. Witgoor heeft al twee jaar geen automaat meer. Die leemte vullen wij op. Als dit lukt, plannen we ook een automaat in Winkelomheide. Deze buitenautomaten zijn voor iedereen toegankelijk”, besluit Geert Minnen.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio