Groen! betreurt coalitie

Groen! betreurt de nieuwe coalitie die CD&V aanging met de VLD. Groen! vindt dat haar schepen Camilla Decleer prima werk heeft geleverd en dat er bijgevolg tevredenheid heerste over het gevoerde beleid.

jmartynowski

BR>

”We kunnen inderdaad enkele mooie pluimen op onze hoed steken”, vindt Groen!-woordvoerder Marc Van den Wyngaert. ”Ik denk aan het aanleggen van het fietspad langsheen de Essensteenweg. Onze schepen Camilla Decleer heeft hier toch mee aan de kar getrokken.

Verder is er het dossier van de Fortuinbeek. Ook hier hebben we toch gezorgd voor een grondige aanpak van de wateroverlast in de regio in en rond de Prins Kavellei”, vervolgt Van den Wyngaert.

Hij betreurt het dan ook ten zeerste dat burgemeester Dirk de Kort nu verder gaat met de VLD. ”Een onderzoek in opdracht van UNIZO leerde ons dat de Brasschatenaar zeer tevreden is over de winkelmogelijkheden in onze gemeente.

Hij vindt dat er zich geen parkeerproblemen stellen. Het is dan toch zeer jammer dat het huidige beleid niet wordt beloond en deze coalitie haar werk niet kan verder zetten”, besluit Van den Wyngaert.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio