Gelenaar speelt broer John in ‘Peter Pan’

Gelenaar speelt broer John in ‘Peter Pan’

Gelenaar speelt broer John in ‘Peter Pan’

Print
Geel - Music Hall Promotions brengt vanaf donderdag 26 oktober de musical Peter Pan in Antwerpen en Gent. Rik Geuns (16) uit Geel vliegt samen met de acteurs Karel Deruwe, Aron Wade, Wendy Van Wanten, Ann Van Den Broeck en Luc Caals door de zaal en het verhaal.
BR>
Het sprookje over Peter Pan blijft tijdloos. De eeuwig jonge knaap leert de drie Darlingkinderen vliegen voor een ongelooflijk avontuur in Nooit-of-Nimmerland. Een van de acteurs in de musicalversie is Rik Geuns uit de Geelse parochie Sint-Dimpna. Ondanks zijn jeugdige leeftijd valt Rik haast een oude rot in het vak te noemen. Hij acteert al van zijn negende en gaf vier seizoenen gestalte aan het personage Simon Van Lancker in de populaire tv-reeks Flikken.

”Voor mij is de musical Peter Pan geen nieuwigheid. Ik speelde ook mee in de vorige productie zes jaar geleden. Toen was ik een van de Verloren Jongens. Nu geef ik gestalte aan John, de broer van Wendy (gespeeld door Ann Van Den Broeck, red.). Acteren, zingen en gedichten voordragen heb ik altijd graag gedaan. Na Flikken lag ik een jaar stil omdat mijn stem veranderde. Nu kan ik er weer volop tegenaan.”
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio