Dertigers gaan uit de bol

Dertigers gaan uit de bol

Dertigers gaan uit de bol

Print
Beerse - Gunter Roefs (33) uit Beerse, zaakvoerder van het evenementenbureau GR-Productions, pakt uit met fuiven speciaal voor dertigplussers. Op de 30> Multiplication Party gaan leeftijdsgenoten in speciaal ingerichte cafés uit de bol op aangepaste muziek. "Dertigers lopen nu nog vaak verloren", zegt Gunter Roefs.
BR>
GR-Productions van Gunter Roefs lanceerde enkele jaren geleden al de succesvolle Shower Party, waarmee hij een grote douche installeert op fuiven. De nieuwste creatie van de organisator is de 30> Multiplication Party, een avondje fuiven in cafés speciaal voor een publiek tussen 30 en 45 jaar.

De fuiven zijn meestal ingekleed volgens een bepaald thema. De volgende party vindt op zaterdag 21 oktober plaats in café 't Verdiep in Arendonk. Die fuif krijgt de naam Pink Party mee. Zoals de naam al doet vermoeden, is het ontvangstcomité die avond uitgedost in een roze kleur.

Voor een 30> Multiplication Party betaalt u 15 euro per persoon. Daarvoor krijgt u een aperitief, vier consumptiebonnen en allerlei hapjes.
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio