Pulle slaat handen samen

Pulle slaat handen samen

Pulle slaat handen samen

Print
Zandhoven - Ze zeggen wel eens dat Pulderbos het meest bruisende dorp van Groot-Zandhoven is, maar als het op solidariteit aankomt, scoort Pulle minstens zo hoog. Vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober slaan het verenigingsleven en nog een heleboel sympathisanten de handen in mekaar voor de benefiet 'Een hart voor Silke'.
BR>
Veel Pullenaars reageerden aangeslagen toen Silke, een meisje uit het dorp dat liefst zelf wat uit 'the picture' blijft, plots een dure harttransplantatie moest ondergaan. Alleen al de voorafgaande onderzoeken kostten 6.700 euro, zonder de transplantatie en vier weken intensieve zorgen meegerekend. Silke herstelt nu thuis. "We zijn allemaal erg geschrokken en leven mee met de ouders", vertelt Marc Vervloet. "Silkes bompa Fons Cools is altijd de voorzitter van de KWB geweest. Hij is ook actief in het zangkoor. Kortom: mensen waarop je áltijd kan rekenen en die zichzelf heel erg inzetten voor anderen. Dit is het minste wat we kunnen terugdoen. Eigenlijk was het Guido Wens, de oom van Silke, die voor het eerste het plan opperde. Iedereen reageerde direct enthousiast."

De harmonie van Pulle, de KWB en voetbalvereniging KFC Pulle slaan op vrijdag 27 oktober de handen in mekaar voor een benefietfuif en licht-show met discobar Phantasy. Vanaf 20.30u is iedereen welkom in de tent op de KWB-terreinen aan de Fatimalaan in Pulle. De inkom bedraagt 4 euro, voorverkoop 3 euro. Silke, zelf een gedreven amazone, heeft een héél bijzonder plekje in het hart van Karin en Annelies Van Orshoven van kinderboerderij 't Groenhof. Vanzelfsprekend steken ook de sympathisanten van de kinderboerderij hun handen uit de mouwen.

Op zaterdag 28 oktober is er een gezellig eetfestijn in diezelfde tent op de KWB-terreinen. Tussen 11.30u en 20u kan je er terecht. Om alles op wieltjes te laten lopen, kan je best inschrijven op het mailadres benefiet@groenhof.be. Na 19.30u kan er nagenoten worden bij een drankje ondersteund door DJ Energy, met om 21u een optreden van Rob's Big Band met Connie Neefs en om 22.30u Mo's Green. Alle opbrengst gaat integraal naar de ouders van Silke.
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio