Zwaar ongeval op Herenhoutseweg

Zwaar ongeval op Herenhoutseweg

Zwaar ongeval op Herenhoutseweg

Print
Herentals - Een 48-jarige man uit Herentals raakte dinsdagochtend ernstig gewond in een bizar ongeval op de Herenthoutseweg. Het slachtoffer is met levensbedreigende inwendige verwondingen naar het ziekenhuis van Lier overgebracht.
BR>
Het ongeval gebeurde om 8.05u. Een vrachtwagen reed onder de brug over de Herenthoutseweg. Op de vrachtwagen stond een graafmachine. De bak van die machine raakte de rand van de brug, waarop de arm van de kraan naar links plooide. De kraan raakte een tegenligger. De 48-jarige G.M. uit Herentals verloor door die slag de controle over het stuur van zijn wagen, miste de bocht en rijdt in de Kastanjelaan op de omheining van een woning. De wagen schoof voort tot tegen een verlichtingspaal, die over de wagen plooide. G.M. geraakte nog zelf uit de auto en werd overgebracht naar het ziekenhuis in Herentals. Daar stelden de artsen vast dat hij hele ernstige inwendige verwondingen had opgelopen.

In de omgeving is er meer verkeer sinds de werkzaamheden op de Lierseweg. De Kastanjelaan trekt veel sluipverkeer aan, ondanks het feit dat er verkeersremmers zijn aangebracht.
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio