Kasseifretters geen politiek item

Kasseifretters geen politiek item

Kasseifretters geen politiek item

Print
Balen - De perikelen rond de supportersclub van Tom Boonen in Balen staan niet op de politieke agenda. "Wij kunnen ons niet met een private aangelegenheid moeien, maar ik wil optreden als bemiddelaar als daar ooit een vraag naar bestaat", reageert burgemeester Johan Leysen (CD&V).
BR>
Het gonst berichten en geruchten rond de stopzetting van supportersclub Kasseifretters in Balen. Het gerucht dat de Balense politiek het item op een schepencollege of gemeenteraad zet, verwijst burgemeester Johan Leysen naar de prullenmand.

"Ik weet niet waar dat bericht vandaan komt, maar wij kunnen ons niet met private discussies of disputen moeien. Dit is Rusland niet", reageert de pas herkozen burgervader.

"Ik betreur een eventuele stopzetting van de Kasseifretters. Die vereniging heeft fantastische dingen verwezenlijkt in Balen. Ik ben er ook van overtuigd dat de mensen van de Kasseifretters dat vooral voor de Balense gemeenschap hebben gedaan. Ik wil gerust als bemiddelaar optreden om plooien glad te strijken als dat nodig moest zijn, maar uit eigen beweging kunnen we ons niet moeien."
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio