Gybels zendt zijn slagers uit

Gybels zendt zijn slagers uit

Gybels zendt zijn slagers uit

Print
Bonheiden - Slagerijketen Gybels wil zo snel mogelijk drie nieuwe zaken openen in het Mechelse. Maar de nieuwbakken shirtsponsor van KV Mechelen vindt heel moeilijk nieuw personeel. Daarom wil Gybels zelf een vijftiental nieuwe krachten opleiden om in de beenhouwerijen te werken.
BR>
Momenteel hebben Werner (38) en Sonia Gybels (36) twee zaken in Bonheiden en een in Keerbergen. "In tien jaar tijd hebben we enorm geïnvesteerd in deze slagerijen. We hebben ook onze traiteursdienst en cateringservice opgebouwd. Nu is het tijd om onze naambekendheid te verhogen. Vandaar de shirtsponsoring van KV Mechelen", vertelt zaakvoerder Werner Gybels.

"Nu we elk weekend de truitjes van KV sieren, verleggen we onze ambities. Binnen het jaar zou ik graag twee winkels openen in Mechelen. Dat kan op de IJzerenleen zijn, maar ook aan de rand. We zijn ook op zoek naar een pand in Haacht, Duffel of Heist-op-den-Berg om een derde winkel te openen", somt Gybels op.

Hij moet nog met een extra moeilijkheid rekening houden: een goede beenhouwer is tegenwoordig erg zeldzaam op de arbeidsmarkt. "Het is voor ons onmogelijk om goed personeel te vinden voor onze drie nieuwe winkels. Daarom willen we zelf onze werkkrachten opleiden tot beenhouwer. Er zal ook een opleiding zijn voor de mensen die in de winkel gaan bedienen. Geschoolde kandidaten zijn tegenwoordig onvindbaar", stelt Gybels.
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio