Wie wordt Miss Café?

Wie wordt Miss Café?

Wie wordt Miss Café?

Print
Boom - Voor het derde jaar op rij staat in de ontwijde paterskerk in Boom de Miss Café-verkiezing op de agenda. Dit keer zijn er tien kandidaat-missen, twee per deelnemend café. Voor het eerst doen ook cafés van buiten Boom mee.
BR>
Via de website kan iedereen nog tot 19 oktober zijn voorkeur voor een van de jongedames laten blijken. Vrijdag 20 oktober omstreeks middernacht is dan bekend wie de opvolger is van Natasja Eelen ('t Kasjot), die vorig jaar de tweede editie van Miss Café won.

Dit jaar doen er voor het eerst vijf cafés mee, waarvan er twee buiten de Boomse grenzen liggen. Het gaat om volgende cafés en kandidates: 't Kasjot (Femke Costina en Nathalie Verheyden), 't Vervolg uit Willebroek (Tanya Boonen en Kim Van Pestel), Den Baron (Stephanie De Laet en Lynn Désiron), Bar Tabac (Magalie Ielegems en Kim Gosselin) en Café Banus uit Aartselaar (Kelly Huyck en Cinda Verbraeken).

"De televoting via de website telt in de eindbalans mee voor tien procent. De organisatie geeft eveneens tien procent van de punten en de zevenkoppige jury beslist voor dertig procent. De sms-voting, de avond zelf door het publiek, is goed voor de overige vijftig procent", zegt organisator Bart Van Dijck.

Stephanie De Laet, kandidate van café Den Baron, doet net als de meeste van haar colle- ga's mee voor de fun, de uitdaging en de nieuwe vrienden die je ermee kan maken. "Ik had vroeger al wel eens van zo'n verkiezing gedroomd. Toen ik voor Den Baron werd gevraagd, moest ik niet lang nadenken", zegt de 16-jarige studente economie-talen in het OLVI in Boom. Van de missen in spe worden onder meer optredens in bikini en avondkledij verwacht, evenals een act per café.

Bart Van Dijck en actrice Kristine Perpête nemen op vrijdag 20 oktober de presentatie op zich. De vijftienkoppige band Ramblin'Ronny and the Exploders zorgt voor de muzikale noot. De verkiezing start om 20.30u. Kaarten in voorverkoop kosten vijf euro en zijn verkrijgbaar in de deelnemende cafés. Aan de kassa betaal je zeven euro.
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio