Nieuwe partij in Olen

Print
Olen - De nieuwe Olense partij O1 trekt met kopman Jan Verhaert naar de verkiezingen. De partij gaat resoluut voor een plaatsje in de nieuwe coalitie die Olen de volgende zes jaar gaat besturen.
BR>
O1 pakte uit met een show naar Amerikaans model om de lijst voor te stellen. Eerst een stuk informatie aan de hand van een enquête en het programma, vervolgens een individuele voorstelling van de kandidaten en tot slot een flinke noot muziek. Bijna 200 bezoekers woonden de show bij.

Uit de enquête komen toch enkele opvallende punten. Zo gaven de meeste deelnemers te kennen dat ze het goed hebben in Olen, ze zijn er tevreden en wonen er graag. Een van de meest opvallende minpunten was de kritiek op de werking van het OCMW en zijn diensten.

O1 is de fusiepartij van het vroegere Olense Gemeentebelangen-VLD en de groenen. Na het debacle van de voorbije nationale verkiezingen besliste de plaatselijke groep om een kartel met een andere Olense partij op te zoeken, en dat werd na lang onderhandelen OGB-VLD.
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio