Rode Duivels zijn weer in het land (video)

Print

Rode Duivels zijn weer in het land (video)

De Rode Duivels zijn weer in België. Maandag landde vlucht SN2014 iets voor 15u, met aan boord de Belgische nationale voetbalploeg en staf, veilig op het tarmac van Brussels Airport in Zaventem. De Rode Duivels zullen maandagnamiddag de supporters groeten aan het koninklijk paleis. Kompany vergat bij het uitstappen bijna premier Di Rupo de hand te schudden.

Het vliegtuig werd meteen na de landing met een krachtige waterstraal gedoopt door de brandweer van de luchthaven, waarna Vincent Kompany en co. ontvangen werden door premier Elio Di Rupo, Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport, en Bernard Gustin, CEO van Brussels Airlines. De Rode Duivels hebben een vlucht van 11 uur en 40 minuten achter de rug. De vlucht van de Duivels had om 13.30 uur moeten aankomen, maar is uiteindelijk rond 15.00 uur geland.

Op de luchthaven was het voor de fans niet mogelijk om de spelers te begroeten. De Rode Duivels stapten meteen de spelersbus op. Eerst zullen ze zich wat verfrissen, om daarna naar het koninklijk paleis te rijden, waar ze voor hun WK-campagne gefeliciteerd zullen worden door koning Filip en koningin Mathilde. Daar zullen de Rode Duivels eveneens de supporters begroeten.

De Stad Brussel heeft voorbereidingen getroffen voor een supportersfeest op het Paleizenplein, dat vanaf 17 uur zou moeten plaatsvinden.

Foto Belga