"Match gevolgd tijdens bevalling"

Foto: Joren De Weerdt

"Match gevolgd tijdens bevalling"

Print
Mechelen - Ook op de kraamafdeling van AZ-Sint Maarten in Mechelen was er geen ontkomen aan de Duivelsgekte. Nina, het pasgeboren dochtertje van Annelies Rottiers en Wim Boeckxstaens, maakte voor het eerst kennis met de wereld tijdens de wedstrijd tegen Argentinië op zaterdag. Mama en papa volgden de match tijdens de bevalling.

Wat het resultaat van de wedstrijd tegen Argentinië ook mocht worden, voor Annelies Rottiers en Wim Boeckstaens beloofde zaterdag 5 juli 2014 sowieso een onvergetelijke dag te worden. De voorbije wedstrijden van de Rode Duivels volgden het koppel steevast op groot scherm. Zaterdag moedigden de kersverse ouders ons nationale elftal aan in heel andere omstandigheden: vanuit de verloskamer. Tijdens de match tegen de Argentijnen werd hun dochterje Nina geboren. "Alles verliep vlot. De bevalling was gedaan nog voor het einde van de wedstrijd", vertelt mama Annelies Rottiers trots.

Ondanks de uitschakeling van onze Duivels met 1-0, was er na een vlotte bevalling dus nog steeds meer dan rede genoeg tot feest voor het dolgelukkige koppel. Zoontje Gus is met zijn drie jaar is hij misschien nog wat jong om al aan een uitgebreide voetbalcarrière te denken, maar toch volgde hij de wedstrijd nauwgezet op bij zijn grootouders thuis. "Hij ging zelfs supporteren in volledige Rode Duivels-outfit", lacht Rottiers. "Of Nina later ook geïnteresseerd zal zijn in voetbal, blijft natuurlijk afwachten."

KVRO
Foto Joren De Weerdt

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio