KV Mechelen wint oefenpot in Westerlo

KV Mechelen wint oefenpot in Westerlo

KV Mechelen wint oefenpot in Westerlo

Print
Verdiende uitzege voor KV Mechelen dat ietwat snediger voor de dag kwam dan de thuisploeg. In een matige eerste helft eisten beide ploegen een handvol halve doelkansen op zonder dat er evenwel werd gescoord.

Na de rust domineerde KV Mechelen en klom het op voorsprong toen doelman Van Langendonck een schot van Claes in de voeten van Hanni duwde die de bal terug legde tot bij Adesanya die raak schoot. De bezoekers bleven ook hierop de gevaarlijkste ploeg en invaller Van Tricht verdubbelde de voorsprong met een afgeweken schot. In het slotkwartier gaf Westerlo-trainer Van Wijk nog een troep beloften enkele speelminuten wat werd uitgebuit met een derde Mechelse goal toen De Witte een vrije trap van Ghomsi binnen kopte.

BO, archieffoto

Scheidsrechter: Smet.
Toeschouwers: 500.
WESTERLO: Van Langendonck - Cools (784 Rubenschuh), Maertens (78' Van Mierlo), Schuermans (78' Cino), Vervoort (78' Verschueren) - Molenberghs (78' Rentmeister), Geudens (78' Vandenbroeck), Sno (78' Rommens), Lecomte (46' Apau) - Gounongbe (78' Vandenbergh), MacDonald (68' Koffi).
KV MECHELEN: Biebauw - Paulussen (61' Vandam), Bateau (61' Vanlerberghe), Kosanovic(78' Rits), Obradovic (78' Ghomsi)- Iddi (46' Van Tricht), Claes (78' Bisset), De Petter (61' De Witte), Matthys (61' Nshole) - Hanni (78' Destorme), Adesanya (61' Veselinovic).
Doelpunten: 49' Adesanya 0-1, 68' Van Tricht 0-2, 85' De Witte 0-3.
Gele kaarten: Geen.

MEER VOETBALNIEUWS