Ook Rock Werchter is voetbalgek (video)

Ook Rock Werchter is voetbalgek (video)

Ook Rock Werchter is voetbalgek (video)

Print
Ook op Rock Werchter wordt de kwartfinale van de Rode Duivels tegen Argentinië massaal gevolgd op groot scherm. Burgemeester van Werchter Dirk Claes heeft dit naar eigen zeggen nog nooit meegemaakt.

Op de festivalweide van Werchter volgen momenteel vele duizenden festivalgangers de WK-match Argentinië-België. De festivalweide is op dit moment meer dan halfleeg. De organisatoren hebben op het festivalterrein drie grote schermen gezet op plaatsen waar ze het muzikaal gebeuren elders niet hinderen. Dat is onder meer het geval in KluB C, waardoor het optreden van SBTRKT komt te vervallen, aan het kunstproject North West Walls en aan de Jupiler-stand.

Met uitzondering van het wegvallen van SBTRKT, het muzikaal project van de Brit Aaron Jerome, blijft de overige programmatie onveranderd. Zo gingen de organisatoren niet in op een vraag van het management van Triggerfinger tot wijziging van het programma. De Belgische rockgroep speelt op het hoofdpodium van 18u30 tot 19u30. In The Barn geeft de Deense zangeres Agnes Obel een concert vanaf 20u.

Belga, beeld VRT