Tienermoeder wordt succesvolle zakenvrouw: miljoen likes in 24 uur

Tienermoeder wordt succesvolle zakenvrouw: miljoen likes in 24 uur

Tienermoeder wordt succesvolle zakenvrouw: miljoen likes in 24 uur

Print
Een onbekende vrouw heeft met haar verhaal op de Facebookpagina 'People of New York' maar liefst een miljoen vind-ik-leuks gekregen in 24 uur tijd. Ze vertelde er hoe ze het van 16-jarige moeder tot succesvolle zakenvrouw schopte. Een onwaarschijnlijk verhaal.

"Op mijn 16 kreeg ik een kind. Ik werd ook van school gestuurd omdat ik te veel afwezig was. Hoewel mijn familie niet meer in mij geloofde, kreeg ik plots een job in een sportwinkel", vertelt ze. "Vervolgens kon ik als tiener nog aan de slag als receptioniste bij een boekhoudkundige firma die zich in belastingen specialiseerde. Omdat ik er veel mocht toen, leerde ik veel bij. Vervolgens kreeg ik een aanbieding van een kleiner bedrijf, waar ik mijn kennis wel als zakenpartner kon toepassen. Ik verdiende er minder, maar nam de uitdaging aan."

Baas van bedrijf

Toen de baas zes maanden later uit het bedrijf stapte, nam de jonge vrouw zijn taken over. Bij die functie hoorde wel een diploma en omdat ze dat niet had, besloot ze om alsnog te gaan studeren, met succes. "Vijf maanden geleden heb ik mijn getuigschrift behaald", klinkt het. "Van tienermoeder tot baas van een bedrijf. Kan je het geloven?", besluit ze haar verhaal.

Beeld Facebook

.

Nu in het nieuws