Inbrekers nemen geen vakantie

Inbrekers nemen geen vakantie

Inbrekers nemen geen vakantie

Print
Mechelen - Inbrekers zijn de jongste dagen opnieuw erg actief in Mechelen. In twee dagen tijd heeft de lokale politie al melding gemaakt van acht feiten.
Zowel aan de Dijle in het centrum als in de Elektriciteitsstraat werden personenwagens geviseerd. Daarbij werd een portefeuille en een notebook gestolen. Vreemd genoeg waren er aan een van de auto geen braaksporen. Op de Vismarkt werd met valse sleutels ingebroken in een horecazaak. Er werden onder andere twee tablet-pc's en geld buitgemaakt.

In Duivenstraat in Mechelen-Noord was er een inbraak bij een jeugdbeweging. De daders forceerden een deur om binnen te geraken. Om sporen te wissen, werd in een van de lokalen een brandblusser leeggespoten. Het nadeel is nog niet gekend. Ook in de sporthal op de Winketkaai was er een inbraakpoging, maar de dader sloeg op de vlucht toen het alarm in werking trad. In een appartement op de derde verdieping in dezelfde straat werd eveneens ingebroken. De bewoners moet nog nagaan wat er verdwenen is.

In de Fortuinstraat in Mechelen-Zuid sloegen inbrekers toe tijdens de kortstondige afwezigheid van de bewoners. De slachtoffers zijn bij de feiten geld, horloges en juwelen kwijtgespeeld.

SVH

Archieffoto SVH

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio