Vliegtuigjes op schaal vermaken jong en oud tijdens jaarlijkse Fly-Inn

Vliegtuigjes op schaal vermaken jong en oud tijdens jaarlijkse Fly-Inn

Vliegtuigjes op schaal vermaken jong en oud tijdens jaarlijkse Fly-Inn

Print
Heist-op-den-Berg -

Modelvliegclub MASH uit Wiekevorst nodigt vandaag, zaterdag, en morgen iedereen met een hart voor luchtvaart uit tijdens hun jaarlijkse Fly-In op hun terrein langs de Wiekevorstse Goorweg. Voor de allerkleinsten droppen de modelvliegtuigjes op verschillende tijdstippen snoep boven het domein.


Het is ondertussen de vijftiende keer dat Model Aero Sport Heist, kortweg MASH, hun evenement in Wiekevorst organiseren. “Tijdens het hele weekend is er een doorlopend programma”, legt Adriaan Wilquet van de modelvliegclub uit. “Zaterdag starten de vrije vluchten vanaf 10u ‘s ochtends en ze gaan door tot 18u. Zondag starten we opnieuw om 10u, vanaf 13u gaat een demoprogramma, voorzien van professionele commentaar, van start. Om de kinderen te plezieren, staan er ook verschillende snoepdroppings op het programma. Een aantal vliegtuigjes wordt dan met snoep volgeladen, vliegen een korte vlucht en droppen het lekkers nadien op het vliegveld”.

De toegang tot de Fly-In dit weekend is volledig gratis. Er is ruime parkeergelegenheid langs het terrein op de Wiekevorstse Goorweg 42. Dranken en snacks zijn aan democratische prijzen te verkrijgen.

KVRO

Foto GVA

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio