Dimitri Vegas & Like Mike starten wereldtournee met shows in Antwerpen

Dimitri Vegas & Like Mike starten wereldtournee met shows in Antwerpen

Dimitri Vegas & Like Mike starten wereldtournee met shows in Antwerpen

Print
Dimitri Vegas & Like Mike, de populaire deejaybroers uit Willebroek, trappen hun nieuwe Bringing The World The Madness-wereldtournee eind december af met twee shows in het Antwerpse Sportpaleis.

Dimitri Vegas & Like Mike verloochenen hun roots niet. Hun nieuwe wereldtournee starten ze met twee shows in het Sportpaleis. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 december beleven fans daar de première van Bringing The World The Madness. Die nieuwe show belooft "een erg energieke dj-set met de allergrootste hits, aangevuld met een ongeziene productie, special effects en de Tomorrowland-spirit".

Tickets kosten 35 tot 51 euro en zijn vanaf woensdag 10 september om 10u te koop. Met de twee shows in het Sportpaleis, een coproductie van Live Nation en Tomorrowland, doen Dimitri Vegas & Like Mike hun stunt van vorig jaar over. Toen vulden de broers de Antwerpse megazaal ook tweemaal in een handomdraai.

Waar de komende tournee na de Antwerpse aftrap halt houdt, ligt in handen van de fans. Die kunnen online stemmen voor de bestemmingen die Dimitri Vegas & Like Mike in 2015 zullen aandoen. De populaire broers staan momenteel op de zesde plaats in de DJ Mag Top 100 en tellen ruim 5,2 miljoen Facebookfans van over de hele wereld. In eigen land zijn ze deze zomer eerst nog te zien als hoofdact op Tomorrowland in Boom en Laundry Day in Antwerpen.

GJ

Foto Geert Van de Velde

MEEST RECENT