Zeven grote schermen in stad

Voor de kwartfinale van de Rode Duivels tegen Argentinië staat er opnieuw een reuzenscherm op de Antwerpse Grote Markt. Net zoals op zes andere plekken in Antwerpen. De wedstrijd missen, is voor de liefhebbers zaterdag dus bijna onmogelijk.

sstoffels

De WK-koorts in Antwerpen neemt stilaan waanzinnige proporties aan. Voor de match tegen de Verenigde Staten drumden opnieuw duizenden mensen samen voor een van de vele grote schermen.

Naast de klassieke toplocaties aan de Waagnatie en in Park Spoor Noord, stroomde ook een vijfduizendtal mensen samen op de Grote Markt. En dat ging gepaard met een geweldige ambiance en veel sfeer.

"Ook komende zaterdag - de confrontatie met Argentinië - wordt opnieuw een scherm op de Grote Markt geplaatst", zegt evenementenregisseur Peter Vindevogel van de stad Antwerpen. "Net als tegen de VS en Rusland worden er tapinstallaties geplaatst, en wordt het publiek opgewarmd met opzwepende muziek", zegt Peter Vindevogel.

Ook de andere grote schermen blijven staan. Zo kunt u onder meer terecht op de Dageraadplaats, in Park Spoor Noord en aan de Waagnatie. En ter gelegenheid van Feest in het Park wordt zaterdag ook in het Stadspark een scherm geplaatst. Zowel de wedstrijd van de Rode Duivels als die van de Nederlanders wordt uitgezonden.

Koen De Beuckeleer

Foto Frederik Beyens

Nu in het nieuws