Thé Lau zingt allerlaatste concert

Thé Lau zingt allerlaatste concert

Thé Lau zingt allerlaatste concert

Print
Met een spectaculaire gongslag heeft koning Willem-Alexander donderdagavond het nieuwe muziekcentrum TivoliVredenburg in Utrecht officieel geopend. Hij deed dat in de Grote Zaal, na een optreden van het Radio Filharmonisch Orkest. Daarna gaf Thé Lau zijn allerlaatste optreden.

Directeur Frans Vreeke verwelkomde Willem-Alexander vooraf in het 'muziekpaleis'. "In dit gebouw gaan we de barrières tussen de verschillende genres en haar publieksgroepen slechten en nieuwe verbindingen tussen artiesten en publiek tot stand brengen, ook tussen artiesten onderling en tussen publieksgroepen onderling: mensen dichter bij zichzelf en dichter bij elkaar brengen."

Tijdens de openingsavond speelde The Scene voor de allerlaatste keer in popzaal Ronda. De ongeneeslijk zieke Thé Lau zong het toepasselijke lied Open. De band hield vorige maand een afscheidstour en het concert in de Ancienne Belgique (AB) in Brussel zou eigenlijk het laatste zijn, maar voor een optreden voor de Nederlandse koning Willem-Alexander maakte Thé Lau graag een uitzondering.

Foto: GOEDEFROIT MUSIC

MEEST RECENT