Belle Perez opent eerste ParkPop

Belle Perez opent eerste ParkPop

Belle Perez opent eerste ParkPop

Print
Mechelen - De 'Zomer is van Mechelen' serveert donderdagavond de eerste ParkPop, dat net zoals Maanrock vernieuwd is. Opwarmen voor het weekend kan dus in de Kruidtuin met Belle Perez als eerste gast, om je vrijdag helemaal te geven tijdens Vee-iësta op de Veemarkt.
Met de start van de zomerkermis, de Dijlefeesten en Ottertrotter werd vorige week de Mechelse zomer geslaagd ingezet. Ook Parkpop is er elke donderdag in juli en augustus opnieuw. Al is de formule dit jaar een beetje anders. Zo staan er grote namen op het programma, zoals Belle Perez, die nu donderdag 3 juli de eerste Park- Pop in 'den Botanique' mag openen. De gemaskerde deejays van Radio Botanique zorgen voor en na elk optreden voor sfeer. Zij mogen het feest op donderdagen telkens om 19u inzetten om het publiek op temperatuur te krijgen.

Urbanus en schlageravond

"Kwestie van de hoofdact om 20.30u in stijl te verwelkomen", zegt Kristof Calvo, voorzitter van mmmechelen Feest. Onder andere Urbanus en De Fanfaar, Eva De Roovere en The Whodads prijken dit jaar op de affiche. Er is dit jaar ook een schlageravond met Salim Seghers en Yves Segers. "ParkPop is er echt voor iedereen. Alle muziekgenres komen aan bod en voor de kleintjes is er een springkasteel", legt Calvo uit.

Mechelaars doen mee

Mechelen is overigens goed vertegenwoordigd op het podium: Frituur Paula is weer van de partij en de laatste ParkPop, de vooravond van Maanrock, moeten Mechelaars Klaas Delrue en Patrick Riguelle voor een onvergetelijke chansonavond zorgen.

Meer info: www.dezomerisvanmechelen.be

Lees ook: Veemarkt organiseert opnieuw gratis salsafeest

SVH

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio