Man (22) krijgt kopstoot van security Graspop

Man (22) krijgt kopstoot van security Graspop

Man (22) krijgt kopstoot van security Graspop

Print
Lier - De 22-jarige Joachim Crols uit Lier heeft een klacht ingediend tegen een medewerker van de beveiligingsdiensten op de Graspop Metal Meeting. Terwijl de politie van Lier een onderzoek voert, zoekt hij nog meer getuigen van het incident.

Een gekneusde neus en twee opgezwollen oogkassen. Dat is wat Joachim Crols overhoudt aan zijn aanvaring met een van de securitymedewerkers op de Graspop Metal Meeting in Dessel. “Maandag was iedereen aan het opkramen op de camping”, vertelt Joachim.

“Heel wat mensen steken hun tent dan liever in brand dan ze terug van de camping te halen. Ik zag een beveiligingsmedewerker een meisje daarover bijzonder hard aanpakken. Hij pakte haar bij de arm en riep tegen haar, dus ik kwam tussenbeide. Maar daar was die man niet mee gediend. Hij daagde me eerst uit om dichterbij te komen, greep me dan bij de nek en gaf me uiteindelijk een kopstoot. Ik was enkele seconden buiten westen.”

Volgens Joachim gingen daarna verschillende mensen in tegen het optreden van de securitymedewerker, maar ging die ervandoor met zijn quad. Joachim en zijn pleegvader Barth trokken maandag naar de politie. Die voert een onderzoek, maar kon de tegenpartij nog niet identificeren.

BMG Security, de betrokken beveiligingsfirma, was gisteren nog niet op de hoogte van de klacht. “Wij zullen het bericht van de politie afwachten”, klonk het.

Het incident deed zich maandagvoormiddag voor tussen 10 en 12u, tussen vak E en F, vlakbij nooduitgang 5. Wie iets gezien heeft, mag mailen naar barth.ravache@telenet.be

DVD
Foto GvA

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio