Volle bus voor BK Stig Broeckx

Volle bus voor BK Stig Broeckx

Volle bus voor BK Stig Broeckx

Print
Dessel - Spandoeken, posters, een logo, een eigen website en enkele geplande activiteiten met als eerste op de agenda meteen een klepper van formaat: met de bus naar het BK in Wielsbeke, voor Stig het eerste BK bij de profs. De supporters van Stig hebben de laatste maanden niet bepaald stilgezeten. Het bestuur deelde zich in in werkgroepen, een groep Promo, Info en Website, een werkgroep Feestelijkheden, noem maar op.
"We wilden het meteen goed doen", vertellen Tilly Mertens, de vriendin van Stig, en voorzitter van de fanclub Hans Van Campfort. "Het plezante is ook dat onze fanclub heel divers is. Het zijn niet enkel mensen uit Dessel, maar ook uit Mol, Balen, Weelde en Ravels die zich bij onze club aansluiten. Via Tilly hebben we de informatie uit de eerste hand en kunnen we die onmiddellijk op de website zetten. Café Sportlokaal in de Kolkstraat is ons clublokaal."

Een fanclub, legt dat niet meer druk op de schouders van een renner? "Als er zondag een bus supporters mee vertrekt naar het BK sta ik waarschijnlijk nòg gemotiveerder aan de start", reageerde Stig vorige week. "Het BK is direct een 'sjieke koers' waar ze mee naartoe gaan. Ik schrik er wel van dat ik zoveel volk op de been krijg en heb zoiets van "Oei, ik word gevolgd!" Ik ben er supercontent mee!"

Stig kwam zondag als 28ste renner over de eindmeet.

SVER

Foto Kristof Van Accom
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio