Snoeptutters vallen uit de lucht tijdens Olmen Tuttert

Snoeptutters vallen uit de lucht tijdens Olmen Tuttert

Snoeptutters vallen uit de lucht tijdens Olmen Tuttert

Print
Balen - Chiro 't Olmke zorgde weer voor een geslaagde editie van Olmen Tuttert, een gezellig dorpsfeest op vrijdag, zaterdag en zondag met als één van de hoogtepunten het traditionele tutterwerpen.
De inwoners van Olmen en omstreken werden dit weekend in de watten gelegd door Chiro 't Olmke tijdens hun evenement Olmen Tuttert. Olmen Tuttert is een jaarlijks groot dorpsfeest dat gewoontegetrouw zorgt voor een goed gevuld weekend op het voetbalplein van Olmen. Het tutterwerpen staat uiteraard bovenaan de affiche genoteerd en is een plezier voor zowel deelnemers als toeschouwers. Een grote hoeveelheid snoeptutters werd gisteren vanaf een hoogtewerker naar beneden gegooid. Alle aanwezigen hebben dan de kans zoveel mogelijk tutters te vangen. Wie geluk heeft, vangt een tutter waar prijzen aan verbonden zijn. Gisteren werden in totaal voor meer dan 3000 euro aan prijzen naar beneden gegooid.

MoreWoodStreet SC organiseerde gisteren op Olmen Tuttert ook haar eerste scooterrun vanuit Olmen. Het werd een leuke tocht langs de mooiste plekjes van de gemeente. Na de rit werden de prijzen voor Best Plastic, Best Rat en Best Oldie uitgedeeld. Een geslaagde eerste editie die wacht op een vervolg.

SVER

Foto Kristof Van Accom
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio