Ian Thomas volgend schooljaar niet meer ingeschreven in België

Ian Thomas volgend schooljaar niet meer ingeschreven in België

Ian Thomas volgend schooljaar niet meer ingeschreven in België

Print
Ian Thomas (17) heeft een feestje gehouden voor zijn nieuwe cd. Deze week trekt hij opnieuw naar Amerika.

Uit de handen van zijn stiefvader Chris Van Tongelen kreeg Ian Thomas zondag het eerste exemplaar van zijn nieuwe album Gametime overhandigd in de Jet Club in Sint- Niklaas. Daar juichten een paar honderd uitzinnige fans het tieneridool toe tijdens een exclusieve showcase waarop Ian een zevental nieuwe nummers voorstelde.

Dat derde album moet de grote internationale doorbraak bewerkstelligen. “Ik ben er zó klaar voor, hier heb ik de voorbije jaren dag en nacht naartoe gewerkt”, aldus Ian.

Volgend schooljaar staat hij alvast niet meer ingeschreven in een Belgische school. “Ik zal vanaf september vooral via de computer les volgen vanuit Amerika”, zegt hij. “Ik zal zo veel moeten rondreizen dat het waarschijnlijk niet zal lukken om de lessen in één school te volgen.”

Deze week stapt hij opnieuw het vliegtuig op richting Amerika. Vrijdag mag hij op de Amerikaanse nationale feestdag voor 60 000 man optreden in de Rose Bowl, een voetbalstadion in Californië. “Heel spannend, voor zoveel volk heb ik nog nooit opgetreden. Al valt het op dit moment best nog mee met de zenuwen.”

JR

Foto Carlo Coppejans

MEEST RECENT