Vennootschap achter Lord Nelson failliet

Vennootschap achter Lord Nelson failliet

Vennootschap achter Lord Nelson failliet

Print
Mechelen - De vennootschap achter de bekende brasserie Lord Nelson op de Mechelse Wollemarkt is failliet verklaard.
Uitbater Jurgen Loyens moest tot zijn grote spijt de boeken van de uitbatingsvennootschap neerleggen. "Wij hebben een jaar hard gewerkt en wij waren rendabel. Helaas hebben wij niet de kans gekregen om de financiële problemen uit het verleden weg te werken", reageert Loyens.

Al geeft de uitbater wel aan dat het de bedoeling is om de zaak snel te heropenen. "De vennootschap houdt op te bestaan, maar de Lord Nelson zal altijd blijven bestaan. In de loop van de maand juli zou het moeten lukken om de brasserie opnieuw te openen", stelt Loyens. Volgens de huidige berichten wil een ander personeelslid de zaak opnieuw opstarten.

Lord Nelson is een begrip in de Mechelse horeca. De zaak werd jarenlang uitgebaat door artiest Tony Cabana (54), die in december 2012 uit het leven stapte. Cabana had met heel wat pech af te rekenen. Zo brandde de brasserie op de Wollemarkt in april 2007 op een nacht helemaal uit. Tony Cabana zette toen alles op alles om de zaak in een recordtijd weer open te krijgen. In minder dan een jaar tijd speelde hij dat ook klaar.

Lees ook: Mechelse paardentram ligt tijdelijk stil

SVH

Foto SVH

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio