Opbouw Tomorrowland: De Schorre vanaf 16 juli dicht

Opbouw Tomorrowland: De Schorre vanaf 16 juli dicht

Opbouw Tomorrowland: De Schorre vanaf 16 juli dicht

Print
Boom - De opbouw van de feestelijke editie Tomorrowland is van start gegaan. Tegen 16 juli mag u de Schorre niet meer in. Op 29 juli is een deel terug open.
Tegen 11 augustus volledig. Officieel is zowat een week geleden de opbouw van de tiende editie van Tomorrowland van start gegaan. De volgende weken zal geleidelijk aan het provinciaal domein worden afgesloten voor het publiek. Nog tot en met 6 juli blijft De Schorre open, met uitzondering van de werfzone rond de opbouw van de brug One World, het kunstproject van Arne Quinze. Vanaf 7 juli tot 11 augustus is de Schorre beperkt toegankelijk voor bezoekers. De brasserie, de buitenspeeltuin, het infokantoor Rupelstreek, de recreatieverhuur, het congrescentrum De Pitte en de klimtoren blijven wel nog toegankelijk en/of open tot en met 12 juli. Vanaf 13 juli is enkel nog de brasserie, de buitenspeeltuin en het infokantoor Toerisme Rupelstreek toegankelijk voor bezoekers. Vanaf 16 juli wordt heel het domein afgesloten.
Tomorrowland vindt dit jaar plaats over twee weekends, van 18 tot en met 20 juli en van 25 tot en met 27 juli.

"De hondenweide, het buurtpark in de Katelijnestraat, het buurtpark aan de Boomse vissers en het natuurgedeelte aan het vlonderpad blijven steeds open.
Enkel tijdens de twee weekends van Tomorrowland is dit niet bereikbaar. Het infokantoor Rupelstreek zal tussen de twee weekends open zijn op 22 juli en 23 juli", legt Tina Van Leuven (De Schorre) uit.

Vanaf 29 juli zijn de brasserie, buitenspeeltuin en het infokantoor Rupelstreek weer open. Vanaf 4 augustus is ook het recreatieverhuur, congrescentrum De Pitte en de klimtoren weer bereikbaar. Vanaf 11 augustus is De Schorre volledig toegankelijk. De recreatieverhuur is vanaf 13 juli tot en met 3 augustus gesloten. Voor de fietsers ook dit nog: de knooppunten/fietsroute 24 en 26 zijn een week voor tot een week na Tomorrowland volledig afgesloten. U kan zich aanmelden op Twitter (@politie_rupel) of fan worden op Facebook met de Lokale PolitieZone Rupel. Zo blijft u mee op de hoogte over de veiligheid en bereikbaarheid. Eerstdaags volgt de buurtinformatiekrant van Tomorrowland voor de buurtbewoners. Wie tijdens of na het festival schade of andere materiële ongemakken ondervindt, kan steeds terecht bij ombudsman Ivo Corbeels op het gratis telefoonnummer 0800-190.09 vanaf 14 juli of buurt@tomorrowland.be.

Jan BOEY

Foto Belga

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio