18 Duivels op groepstraining, Dembélé blijft binnen

18 Duivels op groepstraining, Dembélé blijft binnen

18 Duivels op groepstraining, Dembélé blijft binnen

Print
De Rode Duivels hebben zaterdag hun voorbereiding op hun achtste finale van dinsdag tegen de Verenigde Staten voortgezet. Er verschenen in totaal achttien Duivels op de groepstraining, die een klein anderhalf uurtje duurde.

Anthony Vanden Borre is er zoals bekend niet meer bij op dit WK, hij liep in de partij tegen Zuid-Korea een barst in zijn linkerkuitbeen op. Kapitein Vincent Kompany, die sukkelt met en overbelasting aan de lies/buikspieren, revalideerde individueel verder en ook Laurent Ciman kreeg een apart programma. Hij had vrijdag nog een infiltratie gekregen omwille van pijn in de adductoren. Ook Moussa Dembélé bleef binnen, al is het voorlopig nog onduidelijk waarom.

Thomas Vermaelen ten slotte, die zich in het duel tegen Rusland aan de hamstrings blesseerde, werkte op een bijveldje een individuele sessie af met Lieven Maesschalk.

Ook zondag oefenen de Belgen nog in hun resort in Mogi, 's avonds wordt er naar Salvador gereisd (iets meer dan twee uur vliegen). Daar spelen ze op dinsdag (22u Belgische tijd) in de Arena Fonte Nova hun achtste finale tegen de VS.

Foto Belga