Regenwolken dinsdag pas verdreven

Regenwolken dinsdag pas verdreven

Regenwolken dinsdag pas verdreven

Print
Het is zaterdagnamiddag wisselend tot zwaarbewolkt met van tijd tot tijd buien, mogelijk met onweer. De meeste neerslag valt ten zuiden van Samber en Maas. Aan zee en in het westen valt weinig regen. De wind waait zwak tot matig in hoofdzaak uit het zuidwesten. Het is koeltjes, met maxima van 16 tot 19 graden.

Zaterdagavond en -nacht komen verspreid nog buien voor. Later in de nacht wordt het droger. Plaatselijk kan mist ontstaan. De minima gaan van 9 tot 12 graden.

Morgen meer buien

Zondag is het wisselend tot zwaarbewolkt met regelmatig buien en kans op onweer. In de loop van de namiddag wordt het droger aan zee en in het westen met geleidelijk ook meer opklaringen. Er waait een matige van zuidwest naar noordwest ruimende wind. De maxima bedragen 15 tot 19 graden.

Ook maandag blijft het wisselend bewolkt met nog tijdelijk kans op een bui bij ongeveer 19 graden. Vanaf dinsdag is het fraai zomerweer met zonnige perioden. Het wordt stilaan ook warmer. Later in de week komt het kwik uit op zowat 24 graden. De kans op enkele regen- of onweersbuien wordt vanaf donderdag of vrijdag weer groter.

Belga, archieffoto

MEEST RECENT