Zo bespaar je tijd in de badkamer: 5 tips

Zo bespaar je tijd in de badkamer: 5 tips

She

Zo bespaar je tijd in de badkamer: 5 tips

Print
We geven het toe: we beseffen maar al te goed dat ons ochtendritueel stiekem veel te veel tijd in beslag neemt. Omdat ook wij wel houden van een uurtje langer slapen, zetten we vijf punten op een rijtje die je ochtendritueel versnellen.

1) Gebruik een lichte kleur nagellak doorheen de week. Zo merk je minder snel onnauwkeurigheden op, waardoor je jezelf niet verplicht voelt om 's ochtends nog snel je nagels opnieuw te lakken.

2) Gooi de overbodige oogschaduw weg. Het is al moeilijk genoeg om iedere ochtend je make-up in orde te krijgen, zonder dat je ook nog eens een keuze moet maken tussen honderd-en-een kleuren. Kies er daarom maximum drie kleuren uit die je ook als eyeliner kan gebruiken en leg die klaar in je lade.

3) Gooi die toners maar weg. Uit een recent onderzoek blijkt dat die toners maar weinig bijdragen aan het verzorgen van je huid. Een overbodige stap in je ochtendritueel met andere woorden.

4) Zorg ervoor dat je wenkbrauwen de dag voordien al bijgewerkt zijn, er is niets zo vermoeiend, tijdrovend, of zelfs gevaarlijk voor je look als 's ochtends je wenkbrauwen nog willen bijwerken.

5) Kies voor een foundation waar ook een primer in verwerkt zit. MaxFactor heeft er zo eentje al in zijn assortiment zitten. Zo zorg je ervoor dat je foundation genoeg dekt en gedurende de hele dag op z'n plaats blijft zitten.

NIET TE MISSEN