Vijf cliffhangers in seizoensfinale 'Familie'

Vijf cliffhangers in seizoensfinale 'Familie'

Vijf cliffhangers in seizoensfinale 'Familie'

Print
Familie beleeft vanavond de finale van het 23ste seizoen. Dit keer kozen de makers ervoor om niet één, maar vijf cliffhangers op de fans los te laten. Een overzicht van de spannendste verhaallijnen in de anderhalf uur durende aflevering.

Wraak

Eén van de cliffhangers draait rond Peter Van den Bossche (Gunther Levi), die in het oog van de storm komt als de doortrapte en geschifte Delphine (Annelore Crollet) haar meesterplan in werking zet. Zij heeft haar pijlen op de zakenman gericht, maar ziet hem steeds meer in de richting van zijn nieuwe geliefde Elise (Elizabeth Bungeneers) drijven. Slaagt Delphine erin definitief een wig te drijven tussen Peter en Elise? Of kan die haar rivale tijdig ontmaskeren? De clash tussen de twee zorgt alleszins voor vuurwerk in de seizoensfinale en dreigt ook Peters dochter Louise (Sarah-Lynn Clerkx) zuur op te breken.

Romantiek

Mieke (Caroline Maes) en Niko (Jo Hens) beleefden de afgelopen jaren al heel wat relationele ups en downs. Aan het begin van dit seizoen waren de twee niet meer dan goede vrienden, maar naarmate het seizoen vorderde, zijn ze terug naar elkaar toegegroeid. Niko wil een volgend hoofdstuk in hun romance aansnijden en pakt uit met een aanzoek. Maar zal zijn geliefde ja zeggen?

Spanning

Maarten (Michael Vroemans) is al enkele weken terug in België nadat hij en z’n vriendin Roos (Heidi De Grauwe) ten prooi waren gevallen aan buskapers in Pakistan. Hoewel hij er de dood in de ogen zag, is hij stiekem bezig om opnieuw naar Pakistan te trekken en zijn vriendin Roos te redden. De reis krijgt echter vanavond een onvoorziene wending.

Geheim

Welk geheim heeft Anna (Annie Geeraerts) al jaren voor zich gehouden? “Niet alle Van den Bossches zijn…”, zei ze vlak voordat ze in een coma belandde. Het geheim houdt iedereen in de ban. Vanavond komt Jan (Jef De Smedt) meer te weten.

Mysterie

En dan is er nog de mysterieuze Thomas Feyaerts (Thomas Van Caeneghem) De vreemde vogel blijkt notities te maken van al zijn huisgenoten. Evy (Marianne Devriese) vertrouwt haar huisgenoot voor geen haar. Het mysterie wordt alleen maar groter wanneer Zjef (Jan Van den Bosch) in Thomas’ kamer op enkele vreemde ontdekkingen stuit. Wie is Thomas en wat voert hij in zijn schild? Deze verhaallijn trekken de makers deze zomer door met een speciale app, waarmee fans beetje bij beetje het mysterie kunnen ontrafelen.

Familie, om 20.30u op VTM

Tom Vets
Foto VTM

MEEST RECENT