Verguisd door Sergio, nu luxejob in Thailand

Verguisd door Sergio, nu luxejob in Thailand

Verguisd door Sergio, nu luxejob in Thailand

Print
De chef-kok die Sergio Herman het slechtste voorschotelde wat die ooit at. Zo werd Wolfgang Huybrecht (44) neergesabeld in Mijn pop-uprestaurant!. Vandaag heeft Huybrecht een luxejob beet in het Belgian Beer Café in Thailand.

“Zaterdag kreeg ik te horen dat ik de baan heb en morgenochtend (vandaag, red.) stap ik al het vliegtuig op.” Wolfgang Huybrecht, Vlaanderens meest verguisde chefkok, heeft een nieuwe uitdaging te pakken: vol-au-vents en stoverij ineendraaien onder de palmbomen van het Thaise Phuket. “Als ik deze kans laat schieten, ga ik er mijn hele leven spijt van hebben”, vertelt hij.

Huybrecht gaat aan de slag in het Belgian Beer Café, dat zich vooral richt op expats en toeristen. “Behalve tientallen bieren, is er ook een menukaart met traditionele gerechten van bij ons. We bakken er zelfs Brusselse wafels”, zegt hij.

De chef uit Lokeren probeerde met zijn 25 jaar ervaring de Kortrijkse zaak van Barbra en Stefaan in het VTM-programma Mijn pop-uprestaurant! naar een hoger niveau te tillen, maar werd genadeloos neergesabeld. “Het slechtste wat ik ooit at”, omschreef jurylid Sergio Herman diens gerechten.

BPR
Foto VTM

.

Nu in het nieuws