Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Marcel Vanthilt: "Er kijkt geen hond naar Hotel M"

Marcel Vanthilt heeft nog twee weken te gaan, dan verhuist zijn Hotel M, maar het WK lijkt de talkshow stilaan te nekken. "We hebben het gevoel dat we doen wat we willen, want er kijkt toch geen hond."

mgeysmans

"Het is een troost om te weten dat de mensen die kijken dat doen uit overtuiging. Of omdat ze met voetbal niets te maken willen hebben", vertelt de presentator.

"Ik vraag de kijkcijfers niet op, we hebben er toch geen vat op. Mensen verwachten Hotel M rond tien uur. Nu zitten we al om 20.10 uur op zondag en om 20.25 uur in de week. Door dat vroege uitzenduur wordt het een ander programma."

Paracetamol

Buiten ‘Hotel M’ blijft Marcel Vanthilt ook songs maken en muziek spelen. “We gaan nog optreden met Arbeid Adelt en er komt een compilatieplaat, maar voor nieuw werk hadden de twee anderen geen tijd en geen zin”, zegt Vanthilt.

Ik wil wel nog doorgaan met muziek maken. Met Kristof Michiels, dj 4T4 van ‘t Hof van Commerce en ook uit Leopoldsburg, werk ik aan een album en de eerste single brengen we op een vinylplaat (foto) eerste single brengen we op een vinylplaat uit. ‘Paracetamol’ is elektropoprock. Het is een visitekaartje voor wat er nog zal volgen.

Bekijk de videoclip van 'Paracetamol' via YouTube:

Lees het volledige interview vandaag in Het Belang van Limburg.

RDc

Vastgoed

Jobs in de regio