Model doet opvallende belofte : "Als België WK wint, trouw ik" (video)

Het 24-jarige model Jolien Van der Steen uit Grobbendonk plaatst zich tijdens het WK op een wel heel aparte manier in de kijker. Ze postte een filmpje op YouTube met de boodschap dat ze dit jaar nog trouwt als de Belgen het WK winnen.

drombouts

Pittig detail: Jolien Van der Steen is sinds een vijftal maanden opnieuw vrijgezel en weet dus nog niet met wie ze dan in het huwelijksbootje zal stappen. Het filmpje lokte intussen een stroom van reacties los. Zondagavond was het al meer dan 75.000 keer bekeken. "Ik kreeg intussen al meer dan duizend aanzoeken. Je kan het zo gek niet bedenken. Sommige aanzoeken zijn echt hilarisch", legt het model uit.

"Zo bood een aantal mannen die al een vrouw hebben zich aan. Of er waren vrouwen die zelf hun man van de hand wilden doen en ook vrouwen zelf die in mij geïnteresseerd zijn. De leeftijd van mijn aanbidders varieert van twintig jaar tot zestig of zeventig jaar."

Door die Duivelse uitdaging die Jolien Van der Steen zichzelf oplegde, kreeg ze de voorbije dagen al heel wat media-aandacht. Zo was ze zondagavond te gast in het praatprogramma Hotel M van Marcel Vanthilt. "Ik ga sowieso dit jaar trouwen als de Belgen het wereldkampioenschap winnen", zegt het model vastberaden. "Ik moet dan wel eens goed uitzoeken met wie ik in het huwelijksbootje stap. Ik blijf in ieder geval nog hard voor de Rode Duivels supporteren. Ik hoop echt dat ze winnen."

BVDL

MEER OVER Grobbendonk

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio