Capello: "Meer verdiend"

Capello: Meer verdiend

Capello: "Meer verdiend"

Print
De Russische bondscoach Fabio Capello vond na de met 1-0 verloren partij tegen de Rode Duivels dat zijn team meer had verdiend. Dat zei hij na afloop van de partij in Maracana in Rio de Janeiro. Rusland slikte in zijn tweede WK-partij in groep H een late 1-0 nederlaag tegen de Belgen en blijft in de stand achter met een troosteloze één op zes.

"Ondanks het resultaat ben ik heel blij met de prestatie van mijn ploeg", klonk het bij de 68-jarige Italiaan. "De uitslag is jammer genoeg niet de juiste weerspiegeling van de wedstrijd, maar dat is voetbal. Ik heb in ieder geval een heel goede wedstrijd met veel ritme en intensiteit gezien. Beide ploegen hebben ervoor gevochten en hebben het duel proberen te winnen", klonk het in de catacomben van Maracana. In een gelijkopgaande eerste helft was Rusland vooral gevaarlijk op de counter. "Zeker op defensief vlak spelen we een uitstekende partij, tot we in de slotfase op een counter botsen. We krijgen enkele mooie kansen, al liep het af en toe wel mis bij de laatste pass. Misschien hebben we soms ook wat te overhaast gespeeld", vond de ervaren Italiaan.

"Na de pauze hadden we heel veel balbezit, maar we weten ook dat België heel gevaarlijk is als het kan uitbreken", verwees 'Don Fabio' naar de enige treffer van de partij.

Foto: Photo News