Jongeman ontvoerd en opgesloten voor schuld van 1.000 euro

Jongeman ontvoerd en opgesloten voor schuld van 1.000 euro

Jongeman ontvoerd en opgesloten voor schuld van 1.000 euro

Print
Een jongeman van in de twintig is zaterdagavond ontvoerd, opgesloten en geslagen door een bende van vijf personen. Reden was een schuld van duizend euro. De man is, samen met zijn ontvoerders, teruggevonden door de politie in Sint-Agatha-Berchem. De vier ontvoerders zijn opgepakt, een van hen was al bekend bij het gerecht. Ze worden volgens het parket van Brussel vastgehouden op beschuldiging van diefstal met geweld en vrijheidsberoving. Ze zullen in de loop van zondag voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen.

Een getuige belde zaterdag om 18.00 uur naar de politie om te melden dat iemand met geweld in een auto was geduwd in de Josse Goffinstraat in Sint-Agatha-Berchem. De anti-banditisme-afdeling van de politie kon de vijf daders vatten tegen 19.20 uur. Het gaat om vier Fransen en een Belg uit Elsene.

Het slachtoffer is zwaar aangepakt en zal een tijd arbeidsongeschikt zijn. Er werden verschillende bezittingen zoals de gsm gestolen. Het slachtoffer zou een schuld van 1.000 euro gehad hebben bij een van de de daders. Het slachtoffer werd hiervoor met de dood bedreigd.

Archieffoto

.

Nu in het nieuws