"Mijn man is niet jaloers, en dat haat ik"

Mijn man is niet jaloers, en dat haat ik

Celebs

"Mijn man is niet jaloers, en dat haat ik"

Print

Olga is al jarenlang de trouwe metgezel van Harry. Het koppel werd bekend als liefhebbende minnaars dankzij het programma 'The Sky is the Limit', maar er is één kantje aan Harry dat Olga maar moeilijk kan verdragen: "Hij is absoluut niet jaloers."

"Ik haat het. Harry probeert mij vrijheid te geven en mij niet te commanderen. Maar ik vind het wel fijn als een man zijn vrouw beschermt en goed advies geeft als het nodig is. Ik krijg veel vriendschapsverzoeken op Facebook, maar ik heb nog nooit oneerbare voorstellen gekregen. Iedereen weet dat ik samen ben met Harry, wij zijn overal samen", steekt Olga van wal in Story.

"Toen The Sky is the Limit op tv was, kreeg ik vaak negatieve reacties. 'Ze profiteert van Harry, ze is bij hem voor het geld'. Een cliché dat veel mensen denken. Maar hé, ik sta stevig in mijn schoenen. Wat anderen denken, raakt mij helemaal niet. De meesten die zoiets zeggen, hebben me nog nooit ontmoet. Ik ben in mijn leven geen enkele minuut bij iemand gebleven voor het geld. Ik was negenentwintig toen ik Harry ontmoette. Ik woonde alleen. Ik heb altijd in de marketingbranche gewerkt. In Amerika, Rusland, Nederland, …. Voor grote merken zoals Coca Cola, Procter&Gamble en Bacardi Martini. Ik probeer nu mijn schilderijen te verkopen. Een job in de media is ook interessant."

MiGe

NIET TE MISSEN