Op- en afritten E17 Waasmunster worden heringericht

Op 25 juni gaat het Agentschap Wegen en Verkeer aan de slag aan het op- en afrittencomplex van de E17 in Waasmunster. Aan de noordzijde van het complex (op- en afrit van E17 richting Gent) komen verkeerslichten om de doorstroming op het kruispunt te verbeteren. Daarnaast krijgt de N446 een opknapbeurt en wordt de oprit richting Gent versmald tot één rijstrook, zo meldt het agentschap donderdag.

drombouts

Van 25 juni tot 3 juli is de oprit van de E17 richting Gent dicht. Verkeer wordt omgeleid via de E17 richting Antwerpen. Aan het complex Sint-Niklaas-centrum kan men keren en zo de E17 richting Gent oprijden.

Op 2 en 3 juli zullen alle op- en afritten in Waasmunster en de N446 afgesloten zijn voor structureel onderhoud. Verkeer zal via op- en afrit de N70 en N41 (voor wie van het noorden komt) en via de N470 en de N41 (voor wie uit het zuiden komt) omgeleid worden. Verkeer van E17 volgt de omleiding via Sint-Niklaas-West. Fietsers kunnen steeds langs de N446. De carpoolparking is twee dagen niet bereikbaar.

De herinrichting van het complex Waasmunster wordt uitgevoerd voor de start van de werken aan het complex Sint-Niklaas-West (N41/E17). Tijdens deze werken zal het verkeer omgeleid worden via het complex Waasmunster. Vandaar dat de capaciteitsproblemen daar eerst aangepakt worden.

Mobiliteit en haven

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio

MEER OVER Waasmunster