Nijlenaars warmen Sportpaleis op voor Miley Cyrus

Nijlenaars warmen Sportpaleis op voor Miley Cyrus

Nijlenaars warmen Sportpaleis op voor Miley Cyrus

Print
Nijlen - Het gaat bijzonder hard voor de Nijlense dj's Marijn Heylen en Sam Bombeeck, beter bekend als het dj-duo Double Pleasure. Ze staan voor hun zomer van de waarheid, die vandaag begint als voorprogramma van Miley Cyrus in het Sportpaleis.

Als Miley Cyrus straks backstage haar kleren aan het uittrekken is als voorbereiding op haar show, zullen Nijlenaars Marijn (26) en Sam (23) hun opzwepende beats op het publiek van het Sportpaleis uitsturen. "We hebben al één keer als voorprogramma in het Sportpaleis gestaan. Dat was onbeschrijfelijk. Als je 20.000 man in beweging krijgt, dan doet dat iets met je, ook al is het dan als voorprogramma. We kijken er naar uit", vertellen de twee.

Vorig jaar speelden de twee op Tommorowland in Boom. De mooie zomer van 2013 was nog maar een voorproefje van wat er dit jaar staat te gebeuren. "Dit is een erg belangrijk jaar voor ons. We zijn onder andere geboekt in Ibiza en onze grote droom om op Tomorrowworld in de VS te mogen draaien komt ook uit."

De roem is de ambitieuze kerels duidelijk nog niet naar het hoofd gestegen. "We staan nog stevig met beide voetjes op de grond. Als iemand ons aanspreekt over ons succes, dan voelen we ons nog altijd ongemakkelijk. We blijven twee bescheiden gasten uit Nijlen. Onze kop gaan ze niet snel zot krijgen."

Lees meer in de vrijdagkrant van Gazet van Antwerpen.

Foto Joren De Weerdt

Bert Provoost

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio