Dance with the Devils: "Het dak moet eraf!" (album)

"We hebben gewonnen: het dak moet eraf!", brulde dj Gunther in het Sportpaleis na de overwinning van de Rode Duivels en de 14.000 dolenthousiaste voetbalfans gingen daar maar al te graag in mee. Het werd meebrullen op 'We are the champions', de ziel uit het lijf dansen op de stomende beats van Netsky en met de schoenen blijven kleven op de met bier overgoten vloer.

drombouts

De ontlading na het laatste fluitsignaal was enorm tijdens het uitbundige Studio Brussel-feest. "In de eerste helft zonk de moed me even in de schoenen maar wat hebben de Rode Duivels dit mooi rechtgezet! Nu geloof ik er helemaal in: zo kunnen we wereldkampioen worden", straalde Yani Teugels uit Willebroek.

Er waren ook opvallend veel meisjes aanwezig en ook zij gingen helemaal uit de bol. Kim Harsen uit Leuven: "Wat een zot feestje! Zelfs de achterstand kon voor mij de pret niet bederven. De combinatie van optredens en de match is ideaal. We gaan het avondje door en ik hoop één van de volgende matchen terug te komen vieren!"

Terwijl de fans de succesvolle Studio Brussel-avond weg dansten, bouwden de meesten al plannen voor het volgende feest. "De Duivels bewijzen dat op hen kunnen vertrouwen. De volgende wedstrijd wordt weer een overwinning én een feest in het Sportpaleis", verzekerde Thomas Van Drieoocke uit Lint.

U kan ook zelf uw foto's doorsturen via Lees meer in Gazet van Antwerpen..

Guy Van Vliet

Foto Wim Hendrix

Vastgoed

Jobs in de regio