Rondje provincie (2): De zeppelin van Terra Nova zoeft voorbij

De provincie Antwerpen kent tal van wondermooie plekjes. Jammer genoeg zijn deze voor velen nog onbekend terrein. Samen met de provinciale domeinen gidst Terra Nova je deze zomer weer doorheen de hele provincie. Terra Nova viert al zes jaar lang de zomer in de provincie en ook dit jaar zijn er van 1 juni tot 15 september onvergetelijke avonturen te beleven! De zeppelin van Terra Nova voert je naar onverwachte plekjes dicht bij huis. Stap uit om zalig te overnachten op een vlot of kijk een film op de meest originele locaties. Ben je een filmfanaat, een avontuurlijke overnachter, een stoere held of eerder een stille genieter? In het aanbod is er voor ieder wat wils.

ikerremans

Bestemming heldendom: Open je hart

Een van de blikvangers van Terra Nova is het evenement 'De helden van het thuisfront'. Jawel, de thuisblijvers tijdens WO I zijn onze helden. Op 31 augustus vindt een niet te missen spektakel plaats in de wondermooi gerestaureerde landloperkapel in Merksplas-Kolonie. Eind april werd deze kapel opnieuw geopend en nu staat ze er weer in haar volle glorie. Jef Neve krijgt de eer om als eerste, sinds de opening, op te treden in deze prachtige locatie. Authentieke beelden van WO I nemen je mee op een reis doorheen de tijd, terwijl Jef Neve met zijn twintigkoppig orkest voor een magnifiek optreden zorgt. Vier soldaten getuigen tussendoor hoe het was aan het thuisfront tijdens de oorlog. Zak zeker af naar Merksplas en open je hart voor dit adembenemende totaalspektakel!

Jef Neve en de helden van het thuisfront 31 augustus om 13.30, 17 en 20.30u Landloperskapel van Merksplas-Kolonie Prijs: €10 t.e.m. 18 jaar, €15 voor volwassenen

www.terranova2014.be

Ilse Prinsen Copyright: Lieve Blancquaert

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER