Twee doden bij verkeersongeval in Opwijk

Twee doden bij verkeersongeval in Opwijk

Twee doden bij verkeersongeval in Opwijk

Print
Bij een ongeval op de Klei (N211) in Opwijk zijn zaterdagavond rond 19.20 uur twee mannen om het leven gekomen. De twee slachtoffers zaten op een motorfiets die frontaal in aanrijding kwam met een personenwagen. Dat bevestigen de politie van de zone AMOW en de lokale brandweer van Asse.

De twee slachtoffers, een 47-jarige man uit Schaarbeek die de motor bestuurde en zijn 27-jarige passagier uit Opwijk, bezweken ter plaatse aan hun verwondingen. Twee inzittenden van de wagen raakten gewond en werden naar het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis Campus Asse overgebracht. Buiten hun verwondingen waren ze in shock.

Het parket opende een onderzoek naar de omstandigheden waarin het ongeval is gebeurd en stuurde een deskundige. De Klei was hierdoor tussen 19.20 en 21.30 uur afgesloten, de politie had een omleiding voorzien en regelde het verkeer.

"Het ongeval is meer dan waarschijnlijk te wijten aan de hoge snelheid die de motor haald. Zo verloor de bestuurder de controle over zijn stuur", aldus commissaris Daniel Noens van de PZ AMOW.

Van de motorfiets van de twee slachtoffers bleef na de zware klap weinig over. De steenweg waar het ongeval gebeurde is ondertussen opnieuw opengesteld voor het verkeer.

Beeld Google Street View

MEEST RECENT