Marc Wilmots: "De kleinste fouten betaal je cash"

Marc Wilmots: De kleinste fouten betaal je cash

Marc Wilmots: "De kleinste fouten betaal je cash"

Print
Marc Wilmots en zijn staf laten niets aan het toeval over en analyseren de WK-tegenstanders van de Rode Duivels tot op het bot. "We mogen niet vergeten dat we op het WK zitten en dat alle kleine details het verschil kunnen maken", klonk het bij de bondscoach na de training van zaterdag.

"De kleinste fouten betaal je cash. We zullen wakker en op en top geconcentreerd moeten zijn. Er zijn geen kleine ploegen en in de wedstrijden die ik op dit WK al gezien heb, gingen de tegenstanders over hun eigen limiet".

De Belgen nemen het dinsdag in hun eerste wedstrijd in groep H zoals bekend op tegen de Algerijnen. Wilmots gaat deze namiddag alle videoanalyses van Herman De Landtsheer over Algerije zelf aandachtig bekijken.

"Hun stilstaande fases, de sterke en zwakke punten van alle tegenstanders, noem maar op. Mijn spelers zelf hebben al enkele dagen een document gekregen met daarop een foto en de kwaliteiten van hun mogelijke rechtstreekse tegenstander. We geven die informatie liever vooraf, anders krijgen ze de dag voor de wedstrijd misschien te veel informatie tegelijkertijd", meldde Wilmots.

"De tactische bespreking met alle spelers is voor maandag", voegde hij er nog aan toe.

Foto Photo News