Echo voor Sammy Bossut in Brazilië

Echo voor Sammy Bossut in Brazilië

Echo voor Sammy Bossut in Brazilië

Print
Sammy Bossut heeft zaterdag de training van de Rode Duivels in hun resort in Mogi das Cruzes moeten laten schieten. Het sluitstuk van Zulte Waregem, de derde doelman van de Duivels, had wat last van de kuit en moest een echo laten nemen. Dat verklaarde bondscoach Marc Wilmots na de training.

"Sammy had al een tijdje last van zijn kuit, hij sukkelt met een hematoom. Deze morgen is hij naar het ziekenhuis getrokken voor een echo, we wachten nu nog op dat resultaat. Mogelijk gaat het om een kleine blessure en zijn we hem voor een weekje kwijt", aldus Wilmots.

Zaterdag moesten zowel Kevin De Bruyne als Divock Origi de training al vroegtijdig staken met op het eerste zicht lichte enkelblessures. "Ik heb een uitstekende medische staf, nu zullen zij een beetje moeten werken", klonk het bij de bondscoach.

Op aanraden van die medische staf trekt de selectie zondag al naar Belo Horizonte, waar ze twee dagen later Algerije partij geven. "Belo ligt op 800 meter hoogte en de dokters adviseerden om twee dagen op voorhand te gaan. We hebben ook een goed veld gevonden waar we zondag al op kunnen trainen", meldde Wilmots.

Foto Photo News