Bakkerij Roché krijgt buurtfeest cadeau als beste buurtwinkel van Antwerpen

Bakkerij Roché krijgt buurtfeest cadeau als beste buurtwinkel van Antwerpen

Bakkerij Roché krijgt buurtfeest cadeau als beste buurtwinkel van Antwerpen

Print
Deurne - Bakkerij Roché hield vrijdag een buurtfeest op de Herentalsebaan in Deurne, met liveoptredens, kinderanimatie, hapjes en drankjes. De bakkerij won in maart De Gouden Glimlach, als beste buurtwinkel van Antwerpen.

De Gouden Glimlach is een wedstrijd van de stad Antwerpen, die buurtwinkels in de kijker wil zetten. De winnaar krijgt een buurtfeest cadeau. De winnaars van dit jaar, Hassan Aarab en Lubna Azouaghe van bakkerij Roché, werden vrijdag nog eens in de bloemetjes gezet door de Antwerpse acteur Johan Petit. Ze konden heel wat enthousiaste buren ontvangen.

"We hebben verschillende handelaars uit de buurt betrokken bij het feest", zegt Hassan Aarab. "Wij hebben een hele sfeervolle buurt. Dit feest is een leuke manier om iedereen samen te brengen." Naast de kinderanimatie, de hapjes en drankjes verraste Hassan Aarab de aanwezigen met een levensgrote versie van het Deurns Smullerke, de specialiteit van de bakkerij. "Sinds we de prijs hebben gekregen, komen mensen van overal naar ons om dat te proeven", zegt Lubna Azouaghe. "Mensen zijn heel nieuwsgierig naar de lekkernij en voor ons is dat natuurlijk heel plezant."

De liveoptredens van enkele jazzgroepjes zorgden voor een muzikale noot. "De muziek is aangepast aan de sfeer", vindt Juul Dirkx (88), die ook in de buurt woont. "Rustig en gezellig.Iedereen komt hier goed met elkaar overeen en dat maakt het hier aangenaam vertoeven." Om 21u eindigde het buurtfeest en kwam er een einde aan een geslaagde dag.

Lees meer in Gazet van Antwerpen- Editie Stad

Jan Stassijns

Foto Dirk Kerstens

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio