Red Dragons kansloos onderuit in Canada

Red Dragons kansloos onderuit in Canada

Red Dragons kansloos onderuit in Canada

Print
De Red Dragons verloren deze nacht in Vancouver, 2.00 onze tijd, met zware 3-0 cijfers van Canada. Meteen de eerste World Leaguewedstrijd waarin de troepen van trainer Baeyens geen punten wisten te pakken. Door deze nederlaag worden Depestele en co bijgehaald door datzelfde Canada dat net al België 10 punten telt, maar één wedstrijd meer gewonnen heeft en dus de nieuwe koploper wordt in groep C.

In een rampzalige eerste set was het opnieuw kwelduivel Schmitt die Canada naar de overtuigende winst stuurde. Met Klinkenberg in plaats van Deroo trachtte Baeyens in set twee het tij te keren, maar ook dat bracht niet de verwachte ommekeer. In de derde set liet Baeyens sterkhouders Van de Voorde, Van den Drie en Depestele langs de kant ten voordele van Valkiers, Van Walle en Coolman. Ook dit bracht niet de verhoopte kentering zodat de Red Dragons na goed één uur opnieuw de kleedkamers mochten opzoeken.

Deze nacht volgt de tweede confrontatie en moeten de Red Dragons, wille ze blijven meestrijden om de groepswinst, minsten één punt weten te pakken.

MaBe

Setstanden: 25-15, 25-21, 25-21.

Meer sportnieuws