Wisselvallig, maar overwegend droog

Wisselvallig, maar overwegend droog

Wisselvallig, maar overwegend droog

Print
Zaterdagnamiddag blijft het op de meeste plaatsen droog met wolkenvelden afgewisseld door zon. Er waait een matige noordenwind. De maxima schommelen tussen 16 en 20 graden.

Zaterdagavond is het vooral in het binnenland vrij zonnig. De nacht verloopt droog met brede opklaringen. De minima gaan van 8 graden in de Ardennen tot zowat 14 graden aan zee. Aan het eind van de nacht kunnen enkele mistbanken ontstaan.

Na het optrekken van die mistbanken is er zondag geregeld zon. In het westen komen vaker wolkenvelden voor, maar het blijft overal droog. De wind waait matig, aan zee soms vrij krachtig uit het noorden tot het noordoosten. De maxima bedragen 16 graden aan de kust, 19 graden in het binnenland en tot 22 graden plaatselijk in de Kempen.

Van maandag tot en met vrijdag wordt overwegend rustig en droog weer verwacht, met zon afgewisseld door wolkenvelden. De middagtemperatuur schommelt maandag rond 18 graden. De dagen daarna wordt het iets warmer, zowat 22 graden. Aan zee is het door de noordelijke wind enkele graden koeler.

Belga

MEEST RECENT