Jani verovert rol in 'Mooi en Meedogenloos'

Jani verovert rol in 'Mooi en Meedogenloos'

Jani verovert rol in 'Mooi en Meedogenloos'

Print
Jani Kazaltzis heeft een rol weten te bemachtigen in de razend populaire Amerikaanse serie 'Mooi en Meedogenloos'.

De voorbije maand zagen we Jani regelmatig in een spotje op VIJF verschijnen. Samen met Katherine Kelly Lang, Brooke uit Mooi en Meedogenloos, maakte hij hierin reclame voor de modemaand van de vrouwenzender.

De twee vedetten stonden hiervoor niet samen op de set: Jani bleef in thuisbasis Antwerpen, Katherine op de set in Hollywood. Maar dat weerhield de producers van Mooi en Meedogenloos er niet van om acteertalent in het Vlaamse mode-icoon te ontdekken. "Het enthousiasme bij de producers van Mooi en Meedogenloos was groot over Jani, en ze keken er naar uit om voor hem de geknipte rol in hun populaire soap te vinden", klinkt het bij VIJF.

Jani Kazaltzis zal in augustus twee afleveringen lang voor vier miljoen Amerikanen op het kleine scherm te zien zijn. "Jani is dan te zien als de kapitein van een luxejacht die een huwelijk voltrekt, een belangrijke verhaallijn in Mooi en Meedogenloos waar Jani deel van mag uitmaken. Voor deze opnames trok de cast en het productieteam van Mooi en Meedogenloos naar Monaco, en Jani ruilde de set van 'Zo Man Zo Vrouw' afgelopen maandag en dinsdag met veel plezier en minstens even veel zenuwen voor de set van Mooi en Meedogenloos voor het mondaine Monte Carlo."

"Alles gegeven"

"Toen ik het aanbod kreeg om de rol van kapitein neer te zetten in Mooi en Meedogenloos twijfelde ik geen seconde. Ik zou gek zijn om deze kans te laten liggen. Als kind keek ik met grote ogen naar de mode- en relatieperikelen van de Forresters en dat ik nu deel mocht uitmaken van deze legendarische soap vond ik geweldig. Ik ben natuurlijk geen acteur, en blijf in de eerste plaats stylist, en begon met een klein hartje en veel zenuwen aan de opnames. Maar ik heb alles gegeven en me rot geamuseerd met de cast en crew van 'Mooi en Meedogenloos'. Ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien. Kleine Limburgse Jani in een grote Hollywoodproductie, wie had dat ooit gedacht?"

De dagelijkse VIJF-serie Mooi en Meedogenloos bestaat intussen al 27 jaar. De gelauwerde en meest bekeken soap ter wereld wordt vandaag in 110 landen uitgezonden en weet elke dag meer dan 35 miljoen kijkers te boeien.

.

Nu in het nieuws