Clara Cleymans over Jo: "Het was geen liefde op het eerste gezicht"

Clara Cleymans over Jo: Het was geen liefde op het eerste gezicht

Celebs

Clara Cleymans over Jo: "Het was geen liefde op het eerste gezicht"

Print

Clara Cleymans (25) en Jo Mahieu (41) zijn nu ruim 3 maanden een koppel. Het was op de ontbijtpremière van 'Hoe tem ik een draak 2' dat de twee voor het eerst in het openbaar verschenen als koppel.

Clara spreekt de stem in van het vrouwelijke hoofdpersonage in de film 'Hoe tem ik een draak 2'. Om die reden was het koppel aanwezig op de première van de film in de Antwerpse Kinepolis. Het was de eerste keer dat ze als koppel naar buiten kwamen en Jo week geen moment van Clara's zijde.

Clara en Jo hebben elkaar leren kennen tijdens de concerttour 'Diep in mij', een hommage aan Yasmine. Jo was één van de muzikanten en was overigens ook jarenlang één van de vaste begeleiders van Yasmine en een zeer goede vriend. Enkele weken voor de concerttour gingen Clara en haar voormalige vriend, operabaas Avil Cahn, uit elkaar. 'Met Jo was het dan ook geen liefde op het eerste gezicht", vertelde ze eerder in Dag Allemaal.

Maar nu zijn de twee dus al elke maanden gelukkig samen. "Wij zijn heel gelukkig samen. We hebben het qua werk nu allebei even wat rustiger en beleven een zalige tijd. Het tweede seizoen van 'De Ridder' is opgenomen, en in september beginnen we aan het derde. Tot dan heb ik enkel wat losse opdrachten en speel ik mee in een film. Na de opnames van 'De Ridder', in de winter, zijn er weer opnames van 'Tegen De Sterren Op'. Deze kalme periode is dus meer dan welkom. Ook voor Jo!"

EGe

NIET TE MISSEN