"We kunnen eten wat we willen"

We kunnen eten wat we willen

Celebs

"We kunnen eten wat we willen"

Print

Dat mama's ook nog sexy kunnen zijn bewezen Stephanie (25) en Christa (56) Planckaert. "Tuurlijk mag je als mama nog sexy zijn", klinkt het overtuigend bij Stephanie.

Toch heeft Christa wat overtuiging nodig gehad om zich te tonen in een bikini. "Mama stond eerst wat sceptisch tegenover de bikinishoot, maar ze hoeft zich nergens voor te schamen. Zo'n lijf op haar leeftijd, dat zou ik ook wel willen", zegt Stephanie. "Ik vreesde dat ik met de menopauze kilo's zou aankomen, maar ik mag tot nu toe niet klagen", zegt een tevreden Christa.

Als we deze twee mooie dames zien moeten we inderdaad constateren dat er bij allebei weinig vet te zien is. Maar sporten doet dit duo niet echt. "Het zit wat in onze genen denk ik", zegt Christa. "Het is ook zo dat wij een druk leven leiden en dat op zich is al sporten vind ik. Maar het is ook waar dat wij kunnen eten wat we maar willen zonder bij te komen", aldus Stephanie in Story.

Hun band

Christa en Stephanie baten samen met de rest van de familie een gastenverblijf in de Ardennen uit. Die samenwerking verloopt perfect, want ze zijn twee handen op een buik. "Ik ben zelf enig kind, dus Stephanie is een beetje als een zus voor mij. Soms zeggen ze wel eens dat we op elkaar lijken, maar dat zie ik niet", zegt Christa. "Mijn man Christoffer wrijft soms over de rug van mijn mama, omdat hij zich dan vergist", gaat Stephanie verder.

Stephanie werd op 16-jarige leeftijd moeder van Iluna (nu bijna 9). Die gebeurtenis heeft de band tussen Christa en Stephanie nog sterker gemaakt. "In mijn puberteit was ik een rebel. Ik wilde niet luisteren en dat lag waarschijnlijk ook mee aan de basis van mijn vroege zwangerschap. Maar ik heb altijd mijn familie achter mij gehad. Mama nam voor een deel de zorg van Iluna op zich en dat doet ze soms nog steeds. Ik vertrouw haar volledig en zeg haar ook alles. Dat is trouwens omgekeerd ook zo. Soms zijn er al eens discussies, maar dat waait snel weer over", aldus Stephanie.

EGe

NIET TE MISSEN